26 Ekim 2011 Çarşamba

Longchamp çantalar

Türkiye'de İstinyepark mağazasını bir kaç ay önce açan Longchamp; çantaları 4 mevsim kullanabileceğiniz bir üründür. Fiyatı yaklaşık 200tl'den başlıyor. Ancak,  kullan kullan eskimeyen çantaları kullanmaya başlayınca anlıyor insan. İçine ne koysak sanki çanta büyüyor, genişliyor. Ondan 1 kere alıp bol bol kullanabileceğiniz bir çanta. Ayrıca su geçirmez, ve renk seçeneklerinin fazla olması sebebiyle de 4 mevsim taşıyabilirsiniz. İster şık ister spor. Tavsiye ediyoruz!!

örgülü Superga

İlk defa İstinyepark Boyner mağazasında gördüğümüz yünlü Superga 179tl... Rengi hoş, bej, siyah, beyaz, kahverengiyle güzel uyar; ayrıca jeanlerle de giymek için ideal.. Ancak, kumaşının yün olmasından dolayı yağmursuz havalarda giymenizi tavsiye ediyoruz!

Abant ve Yedigöller

İstanbul'dan çok uzağa gitmek istemeyenler, eğer Kurban Bayramı için hala planınız yoksa Bolu tarafına yaklaşık 3-4 satte gidebilirsiniz. Abant Gölü etrafında güzel bir tur atıp, etrafındaki otellerde kalabilirsiniz. Yeşilliğin huzurla bütünleştiği bir yer olan Abant'a yakın, bir de Yedigöller var. Ancak, özellikle Yedigöller'e turla gitmenizi tavsiye ederiz!
Yol bir yerden sonra çok bozuk ve yolu bilen birinin kullanması gerekiyor. Dağa tırmanıyorsunuz yaklaşık 40 dakika orda, doğa harikası yemyeşil bir yere geliyorsunuz. Dağın içinde gizlenmiş 7 adet göl, yapraklar, ağaçlar tam bir fotoğraf çekme isteği uyandırıyor insanın içine. Güzel havalarda piknik yapılabileceği gibi, sonbaharda yeşilin her tonunu görebileceğiniz eşsiz bir manzara.
Kasım ayında gidecekseniz, kalın giyinmenizi, şemsiye almanızı ve bot giyinmenizi tavsiye ederiz!

Tavsiye burda nedir?

Herkese merhaba,


Biz tavsiye burda ekibi olarak gezmeyi, araştırmayı, yeni ürünler denemeyi severiz.

Yeni ürünler, mekanlar, hediyeler, yiyecek içecek, giyim, organizasyon, kitap vb konularda tavsiye bulabileceğiniz bir sitedesiniz.. Bize sormak istediğiniz her hangi bir soruyu:
tavsiyeburda@gmail.com
twitter/tavsiyeburda
facebook/tavsiyeburda 'dan sorabilirsiniz...